ФИАП Биенале


Каталог – „Денови.онлајн

Резултати од Првата дигитална изложба „Денови.онлајн“

Резултати од 27мото ФИАП биенале на проектирани фотографии во Луксембург

Им честитаме на сите автори и авторки кои ја сочинуваа оваа македонска „репрезентација“. Македонската колекција се пласира на 26то место. Целокупниот распоред на земји можете да го видите ОВДЕ

Поединечните рангирања на македонските фотографии се ОВДЕ

Галерија од македонската колекција

Уште еднаш, од името на ФСМ, честитки.