„Моменти“ за ФИАП Колор Биеналето

Уметничкиот совет во состав Боро Рудиќ Мајстор на фотографија на ФСМ , Цветан Гавровски Мајстор на фотографија на ФСМ и Владимир Арсовски , исто така  Мајстор на фотографија на  на Фото сојуз на Македонија ја комплетираше колекцијата со наслов „ Моменти “ за ФИАП Колор Биеналето што ќе се одржи во Шпанија . УС се обиде да направи компактна целина од вашите фотографии. Дел од фотографиите кои имаа висока вредност, за жал неможеа да бидат вклопени во овој концепт. Благодараност до сите за учеството и честитки до авторите на примените фотографии. Да си посакаме среќа со надеж дека ќе освоиме заслужено високо место

Оваа статија е објавена во Вести.

Comments are closed.