ФОТОМЕДИА 2012

4 фотографии
Краен рок за прием на фотографии: 8ми Ноември, 2012
Жирирање: 10ти Ноември, 2012
котизација:Членови на ФСМ (бесплатно), останати државјани на Р.Македонија-300 ден. Останати: 15eur/20usd
Пропозиции ПДФ
Организатор: ФК ЕЛЕМА, photoclubelema.com.mk
веб: photomedia.mk

Оваа статија е објавена во Изложби.

Comments are closed.