Фотографија-цртање со светло. Буквално

Погледнете ја галеријата подолу, на фотографот Atton Conrad, каде што тој буквално црта со светло. Користејќи долги релативно експозиции и камера што ја управува на далечинско и ги облекува своите модели во светлина.

Галерија

Оваа статија е објавена во Авторска фотографија, Занимливости, Редакција, Фотографска техника.

Comments are closed.