Работилница за сценска фотографија

Фото Сојузот, во склоп на 51вите Денови на Македонската Фотографија, ќе одржи работилница за сценска фотографија. Повикот за пријава е отворен за сите фотографи и фотографки. Повеќе, прочитајте на следниов документ.

Оваа статија е објавена во Вести.

Comments are closed.