ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА

 

Фото Сојузот на Република Македонија со задоволство ве кани на отворањето на:

51вите ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА 2013

во соработка со:

– Дирекцијата за култура и уметност на град Скопје

-Скопско Лето и

-Рефот М

Покрај вообичаената поставка на изложбата, ќе можете и да ја погледнете младинската изложба, за автори/авторки до 21 година.

Како пропратен настан на изложбата, сите заинтересирани ќе имаат можност да ги испробаат врвните производи на Никон, во студио лоцирано во самиот простор на галеријата. Станува збор за професионалните ДСЛР апарати и објективи и дополнителна опрема, обезбедени од Рефот М.

 Саатница:

20-21 часот – Никон презентација

21 часот – отворање на Денови на Македонската Фотографија

Оваа статија е објавена во Активности на ФСМ, Вести.

Comments are closed.