Смартфон скенер за 35мм филм

Ломо играчка за дигитализирање на вашите негативи. Отсега можете лесно да ги скенирате лентите директно на вашиот смартфон.

Единствено што ви е потребно е негативот кој треба да се постави на уредот и апликацијата Lomo (за iPhone или Android) со помош на која ќе ги зачувате фотографиите на вашиот смартфон. Квалитетот е веројатно – Ломо.

Од Ломо ни нудат и играчка-објективи за микро 4/3 камери.

Оваа статија е објавена во Занимливости, Фотографска техника.

Comments are closed.