Направете си дома Родинал!

За оние кои не се упатени, тоа е еден од најпознатите развивачи на црно бели негативи, од времето.
Не дека веруваме дека некој сеуште се бави со тоа, ама заради духот и пораката, го објавуваме ова кусо видео.
Можеби некој ќе се инспирира!

Оваа статија е објавена во Занимливости, Научи.

Comments are closed.