Македонски времеплов, нормално со помош на фотографија

Често поставуваме линкови од разни купчиња на стари фотографии. Веруваме дека особено може да се научи за фотографијата доколку се има еден дистанциран поглед, кој не е ограничен од современите трендови. Ова е едно такво престравување.

1966672_640506316008000_1381966893_n

Неговата особена вредност е што се однесува на македонска фотографија односно на фотографии од и за Македонија. И конечно, една Фб станица која ни остави впечаток. Одличен и огромен избор на ретки бисери на кои се гледа животот од пред сто и кусур години.
Вистинска временска машина со која гарантирано ќе уживате на страницата на Македонски времеплов. Уживајте

Оваа статија е објавена во Авторска фотографија, Занимливости, Научи, тагови: .

Comments are closed.