Пронајдете го својот израз

Ве водиме низ фотографските искуства на еден автор кој во текстот кој го поврзуваме подолу ги споделува своите искуства во барањето на сопствената фотографска визија.

2007-7-24-Swimming-Towards-the-Light-Final-6-30-2009-750

Cole Tompson, Swimming towards the light, 2009

Иако голем дел од нештата на сите ни се познати од секојдневниот живот. Текстот е инспиративен и можеби ќе ви помогне да го најдете сопствениот израз, или „изрез“ 🙂
во голема мерка текстот (на англиски) може да е поучен, како за помладите така и за поискусните автори ем авторки.
Повелете ЛИНК

Оваа статија е објавена во Авторска фотографија, Занимливости, Научи.

Comments are closed.