ФОТОМЕДИА 2014

 

Број на фотографии: максимум 4

Краен рок за прием на фотографии: 15ти Септември, 2014

(фотографиите можете да ги испратите на адресата наведена во правилата за учество или да ги донесете во ФК Елема секој понеделник помеѓу 20:30 и 22:00 часот. Електротехнички факултет, барака 3, задниот дел)

Жирирање: 20ти Септември, 2014 во Чифте Амам, почеток во 09:30 часот

Котизација: Членови на ФСМ бесплатно, останати државјани на Р.Македонија – 300 ден.

Правилата за учество – ПДФ за македонски автори-ки

Правилата за учество на англиски јазик, за автори-ки вон земјава ПДФ

Оваа статија е објавена во Вести, Изложби.

Comments are closed.