Годишна изложба на Фото клуб Охрид

Голема чест и задоволство ни е да Ве поканиме на нашата традиционална годишна изложба по повод празникот Св. Климент. Изложбата е со црно бела фотографија на тема Охрид. Изложбата ќе се одржи во куќата на Робевци (музејот) во стариот дел на градот на 7 декември со почеток во 19:30 ч.
Оваа статија е објавена во Изложби.

Comments are closed.