Меѓународен салон на уметничка фотографија САЛОН 2015

Фото клуб Козјак ве кани да учествувате на:

 Меѓународен салон на уметничка фотографија САЛОН 2015

Секции:

СЛОБОДНА (монохром)

СЛОБОДНА (колор)

ПРИРОДА

ЛАЈФ

 

ПРАВИЛА ЗА УЧЕСТВО: ЛИНК

ПРИЈАВА: ЛИНК

Дејан Ангеловски

Претседател

 

PCC Kozjak

P.O. Box 33; 1300 Kumanovo; Macedonia

email: pcckozjak@gmail.com

web: www.kozjak.mk

 

Оваа статија е објавена во Вести, Изложби.

Comments are closed.