ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА ФОТОГРАФИЈА 2019

 

    Почитувани,  уште едни Денови на македонска фотографија се пред нас. Во духот на традицијта која ја негуваме веќе 57 години и оваа година Фото сојузот на Македонија ги повикува сите фотографи аматери и професионалци,  да земат учество на најпрестижното државно натпреварување во областа на фотографијата .

Правилата и пријавата можете да ги превземете тука.

Оваа статија е објавена во Редакција.

Comments are closed.