Изложба на фотографии на 58то издание на ДМФ 2020

Изложбата на наградените и примените фотографии од 58те ДМФ 2020 е закажана за 3.11.2020 во 20часот во Дом на култура „Кочо Рацин“ ( Дом на градежните работници), во Скопје …
Оваа статија е објавена во Вести, Редакција.

Comments are closed.