Корисен сајт, особено за тие кои користат филм

Еден корисен сајт кој може да се види интересен за многу корисници.

Покрај стандардната понуда за дигитални корисници, тука е и понудата за оние кои веќе ризикуваат да бидат етикетирани како анахрони-безмалку комплетна понуда за темна комора, што е вистинска реткост деновиве-филмови, емулзии, хемикалии, тајмери, дозни… И, секако, она што овој сајт е можеби е најпознат, процедури за темна комора, времиња, емулзии и развивачи.

Оваа статија е објавена во Фотографска техника.

Comments are closed.