Архива на ФСМ


Денови на Македонската Фотографија 2013

Резултати од 27мото ФИАП биенале на проектирани фотографии во Луксембург

Им честитаме на сите автори и авторки кои ја сочинуваа оваа македонска „репрезентација“. Македонската колекција се пласира на 26то место. Целокупниот распоред на земји можете да го видите ОВДЕ

Поединечните рангирања на македонските фотографии се ОВДЕ

Галерија од македонската колекција

Уште еднаш, од името на ФСМ, честитки.

Денови на Македонската Фотографија 2012

Денови на Македонската Фотографија 2011

Денови на Македонската Фотографија 2010

Денови на Македонската Фотографија 2009

Денови на Македонската Фотографија 2008

Денови на Македонската Фотографија 2007

Денови на Македонската Фотографија 1984