ИЗЛОЖБА – ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА 50то издание

Почитувани автори и авторки, љубители на фотографската уметност, драги пријатели и пријателки. Ве покануваме на ретката можност заедно да ги прославиме јубилејните Денови на македонската фотографија. На изложбата ќе бидат претставени околу 120 фотографии од овогодинешната селекција како и омаж во чест на Благоја Дрнков.

03. Јули, Мала Станица, 20.30 часот.

 

Повелете, заеднички да ги поделиме убавите моменти.

Оваа статија е објавена во Вести.

One Response to ИЗЛОЖБА – ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА 50то издание

  1. Pingback: Изложби на фотографии во склоп на Скопско лето – вистински Денови на македонската фотографија | ФСМ