Занимливости


52 Мајстори на фотографијата – Џејмс Начвеј

„Бев сведок и овие фотографии се мојотт естамент. Настаните кои ги забележав не треба да се заборават и не смеат да се повторат.“ Џејмс Начвеј  Повеќе »

Најдосадната реклама на светот? 50+

Погледнете и проценете сами. Досадно ? Можеби има сеуште фетиши… 🙂  Повеќе »

Македонски времеплов, нормално со помош на фотографија

Често поставуваме линкови од разни купчиња на стари фотографии. Веруваме дека особено може да се научи за фотографијата доколку се има еден дистанциран поглед, Повеќе »

Tagged

Направете си дома Родинал!

За оние кои не се упатени, тоа е еден од најпознатите развивачи на црно бели негативи, од времето. Повеќе »

Стара српска фотографија

Погледнете како позира Његош, Доситеј Обрадиновиќ (каква зверка!) или кнезот Михајло, кнегињата Јулија и неколку непознати ликови. Повеќе »

Tagged ,

Бесплатно фото списание

На линкот подолу можете да ги симнете електронските изданија на списанието Foto4All.

Повеќе »

52 Мајстори на фотографијата – Август Зандер

„Во фотографијата нема сенки што не можат да бидат осветлени. “Август Зандер Повеќе »

Tagged ,

Еротска фотографија (18+)

За некои тоа можеби звучи неверојатно, но скоро од самите почетоци на Повеќе »

Интевју со Катерина Плотникова

На дел од познатите портали за фотографија, во последно време е своевиден хит фотографиите на Катерина Плотникова, особено нејзините бјаковито-типично руски- Повеќе »

Рекламен спот за Nikon D4S

Погледнете го убаво спакуваното видео за новиот Nikon D4S. Покрај тоа што самото по себе е уживање да се гледа, има и што да се научи. Повеќе »

Tagged